facebook icon

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cafe Fælles

Cafe Fælles – cafe for seniorer i frivilligcentret
Frivilligcenter Helsingør holder ældrecafeer for seniorer, der har lyst til at være med i et inkluderende fællesskab. Det kan være nogen, der har mistet en pårørende eller nogen, der lige er flyttet til byen og endnu ikke har et netværk – eller det kan være seniorer, der bare har lyst til at danne nye bekendtskaber.

I Cafe Fælles vil der foregå forskellige aktiviteter - ind imellem vil der være oplæg med mulighed for debat efterfølgende og nogle gange synger vi sammen eller laver mad. I cafeen lægger vi også vægt på følgeskab, da det kan være svært selv at møde op et nyt sted. Derfor vil vi tage ud af huset og præsentere cafegæsterne for lokale aktiviteter og foreninger som de efterfølgende måske selv kan indgå i. Et hold går små ture i lokalområdet i samme tidsrum, da vi elsker at komme ud og opleve nyt.

 

LouiseKontakt projektleder Louise Lahn Sørensen på lls@frih.dk eller ring på 3166 8247, hvis du har lyst til at deltage i cafeen - så tager vi en snak om, om det mon kunne være noget for dig.

Hør også indslag om Cafe Fælles fra Radio Helsingør Lokalnyt https://soundcloud.com/user-901773025/cafe-faelles.