facebook icon

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kvindeforum

Følg med i kalenderen, på Facebooksiden eller deltag i Facebookgruppen.


Send en mail, hvis du ønsker at være med på mailingisten og få besked om arrangementer mv,

Læs avisartikel fra SN d. 10/10 2018 om projektet.

Frivilligcenter Helsingør har netop søsat projektet ”Kvindeforum Helsingør”, hvor kvinder i alle aldre har mulighed for at indgå. Frivilligcentret faciliterer netværket ved bl.a. at invitere til kvindecaféer under forskellige temaer. Herefter er det meningen at kvinderne selv skal igangsætte initiativer som kan foregår med udgangspunkt i frivilligcentret. Det er hensigten, at der på kvindecafeerne kan skabes netværk og interessefællesskaber mellem de fremmødte.

Den første Kvindecafé i rækken om temaet ”Forandringer i livet” blev afholdt d. 10/10 2018 og der var ca. 30 fremmødte. Foredragsholder Anette Juel Carlsen fra Kulturhus Syd berørte publikum ved både at være åbenhjertig og humoristisk i sin personlige fortælling ”Fra frivillig til fastansat”. Tilhørerne lyttede opmærksomt under foredraget og mange blev inspireret af det store mod Anette Juel Carlsen har udvist i forbindelse med blandt andet karriereskift.

Med dette spændende foredrag er Kvindeforum Helsingør skudt godt i gang og interesserede kvinder kan holde øje med www.frivilligcenter-helsingor.dk/kalender for næste arrangement.

logo kvindeforum