facebook icon

Corona-info

Frivilligcenter Helsingør genåbner d. 25. maj 2021

Hurra frivilligcentret åbner igen og vi glæder os sådan til at se jer! Vores retningslinier er opdaterede og kan læses her. Det betyder blandt andet at alle der kommer i frivilligcentret skal medbringe gyldigt Corona-pas.

Hvis I låner lokaler, skal I være opmærksomme på, at den ansvarlige for arrangementet skal sikre sig, at alle tilstedeværende har et gyldigt Coronapas.

Et Coronapas er en dokumentation for, at du enten er vaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ inden for de seneste 72 timer.

Dit Coronapas kan dokumenteres på flere måder:

  • Vaccination. For at bruge vaccination i Coronapasset, skal du være vaccineret mindst én gang. Din vaccination vil være gyldig som dokumentation fra 2 uger efter, du har fået den. Du kan finde dit vaccinationspas i MinSundhed.

  • Test. Du kan bruge en negativ test som dokumentation, hvis testen er foretaget inden for de seneste 72 timer. Den negative test kan enten være en PCR-test eller en hurtigtest (antigentest).

  • Tidligere smittet. Er du tidligere, med en PCR-test, påvist smittet med COVID-19, kan du bruge det som dokumentation ved at vise testsvaret fra din positive test. Din positive PCRtest vil være gyldig som dokumentation i 14-180 dage efter testen, da du i denne periode betragtes som immun. Du kan finde din positive test i MinSundhed.

 

Læs mere om Corona her:

Kulturministeriet

Sundheds- og Ældreministeriet